Selger fôrflåter som aldri før

Fluctus kommer til å levere et tosifret antall fôrflåter i 2022. – Etterspørselen etter fôrflåter er ekstremt høy for tiden, sier Runar Hatlevik som er produktansvarlig for flåter

Større interesse for flåter med vannbåren fôring

Utstyrsleverandøren har en løpende utvikling på flåtesiden.

– Vi har blant annet utviklet en ny flåtetype for spesielt værharde lokaliteter. Vi merker ellers en økende interesse rundt fôrflåter med vannbåren fôring som blant annet gir mulighet til å fôre under lusebeltet, besparelser i strøm og reduserer utslipp av mikroplast fra fôrslangene. Fluctus har utviklet det vi mener er markedets beste og rimeligste løsning for vannbåren fôring, som også kan ettermonteres på fôrflåter som i dag har luftfôring.

Utstyrsleverandøren opplever at oppdretterne gjerne har forskjellige behov.

– Utvikling skjer derfor gjennom samarbeid og dialog mellom kunde og våre ansatte, som har erfaring og kompetanse fra over 200 flåteprosjekter. Vår mulighet for 3D-visualisering er god hjelp i disse prosessene, forklarer Hatlevik.

Hele saken på kyst.no (+)

runar hatlevik

Runar Hatlevik

Produktansvarlig flåter / salg

Send e-post

+47 400 91 081

Oppvokst i havbruksnæringen og 10 års erfaring som prosjektansvarlig for flåter. Har vært med på leveranse av over 100 fôrflåter. Utdannelse som ingeniør.

Aktuelt fra Fluctus

arrow_forwardSe alle

Åsmund Aasebø, Fluctus

Ansatte

Åsmund Aasebø blir HMS/QA-ansvarlig

Fluctus på HavExpo '24

Messer

Fabelaktig HavExpo ’24

keyboard_arrow_up