Fluctus inn i Chile. Samarbeid med ITG.

Utstyrsleverandøren Fluctus har inngått agentavtale med det chilenske selskapet ITG om salg av selskapets produkter i Chile. Samtidig vil Fluctus kunne selge ITG sine produkter i det norske markedet.

– Vi opplever stor interesse for våre produkter, spesielt vannfôring, fra chilenske oppdrettere. ITG er et selskap med god kompetanse og solide relasjoner i markedet. De har 20 års erfaring med leveranse av teknologi og service til næringen, både nasjonalt og internasjonalt, og vi er sikre på at de kommer til å representere våre produkter på en god måte. De gir oss den lokale kompetansen og nærheten som er nødvendig for å tilby kundene de beste løsningene, sier Harald Lien, CEO i Fluctus, i en pressemelding.

– Samtidig har de en spennende produktportefølje innenfor kamera, sensorikk og oksyginering som vil bli tilgjengelig for våre kunder i Norge, legger Lien til.

Saken i iLaks

Harald Lien

Harald Lien

Daglig leder / Økonomisjef

Send e-post

+47 451 11 146

20 års erfaring innenfor økonomi og administrasjon i den maritime næringen, hvor av 7 år hos leverandører til oppdrettsnæringen. Diplomøkonom fra BI Bergen i 1996.

Aktuelt fra Fluctus

arrow_forwardSe alle

Bolaks, Altaneset - Bjørnafjorden

Kundereferanser

Bolaks

Fluctus og ITG på Aqua Sur '24

Messer

Felles stand på Aqua Sur i Chile

keyboard_arrow_up