Forflåter

Gjennom snart tredve år har våre ansatte vært med på design og produksjon av mer enn to hundre fôrflåter til havbruksnæringen. I tillegg har vi fått inn ny kompetanse på tegnings- og designsiden som også har omfattende erfaring fra prosjekter både på båt og med andre flåtekonsepter. Alt tegnes i 3D.

Som kunde hos oss får man derfor en unik mulighet til å diskutere forskjellige løsninger og få en kundetilpasset flåte, samtidig som vi selvfølgelig også leverer standard flåter.
Vi er stolte over å ha ansatte som har vært blant drivkreftene bak utviklingen av design og løsninger som er blitt bransjestandard. Gjennom nært samarbeid med våre kunder er dette en alltid pågående prosess, med å utvikle konsepter og løsninger som gjør Fluctus til en viktig flåteleverandør i årene som kommer.
Vår ide og filosofi er at en fleksibel tilnærming til kundetilpasninger, kombinert med en tett oppfølging i byggeprosessen, gir et sluttprodukt alle er fornøyd med - og som vil definere Fluctus som en driver i utviklingen av ny teknologi og løsninger til havbruksnæringen.

Fokus

  • Kundetilpasning
  • Egne designere med 3D-visualisering
  • Ansatte med erfaring fra flere hundre flåteprosjekter

Bakgrunn

Gjennom snart tredve år har våre ansatte vært med på design og produksjon av mer enn to hundre fôrflåter til havbruksnæringen. I tillegg har vi fått inn ny kompetanse på tegnings- og designsiden som også har omfattende erfaring fra prosjekter både på båt og med andre flåtekonsepter. Vi er svært fornøyde med å ha ansatte som har vært blant drivkreftene bak utviklingen av design og løsninger som er blitt bransjestandard, og som gjennom nært samarbeid med våre kunder fortsetter å utvikle konsepter og løsninger som gjør Fluctus til en viktig flåteleverandør i årene som kommer.

Kontakt fôrflåter

Runar Hatlevik

Runar Hatlevik

Produktansvarlig flåter
M: runar.hatlevik@fluctus.no
T: 400 91 081

Knut Bjarte Otterlei

Knut Bjarte Otterlei

Salgsansvarlig Sør/Midt
M: kbo@fluctus.no
T: 400 99 294