Forflåter

Gjennom snart tredve år har våre ansatte vært med på design og produksjon av mer enn to hundre fôrflåter til havbruksnæringen. I tillegg har vi fått inn ny kompetanse på tegnings- og designsiden som også har omfattende erfaring fra prosjekter både på båt og med andre flåtekonsepter. Alt tegnes i 3D.

Som kunde hos oss får man derfor en unik mulighet til å diskutere forskjellige løsninger og få en kundetilpasset flåte, samtidig som vi selvfølgelig også leverer standard flåter.
Vi er stolte over å ha ansatte som har vært blant drivkreftene bak utviklingen av design og løsninger som er blitt bransjestandard. Gjennom nært samarbeid med våre kunder er dette en alltid pågående prosess, med å utvikle konsepter og løsninger som gjør Fluctus til en viktig flåteleverandør i årene som kommer.
Vår ide og filosofi er at en fleksibel tilnærming til kundetilpasninger, kombinert med en tett oppfølging i byggeprosessen, gir et sluttprodukt alle er fornøyd med - og som vil definere Fluctus som en driver i utviklingen av ny teknologi og løsninger til havbruksnæringen.

Fokus

Fokus

  • Kundetilpasning
  • Egne designere med 3D-visualisering
  • Ansatte med erfaring fra flere hundre flåteprosjekter

Bakgrunn

Gjennom snart tredve år har våre ansatte vært med på design og produksjon av mer enn to hundre fôrflåter til havbruksnæringen. I tillegg har vi fått inn ny kompetanse på tegnings- og designsiden som også har omfattende erfaring fra prosjekter både på båt og med andre flåtekonsepter. Vi er svært fornøyde med å ha ansatte som har vært blant drivkreftene bak utviklingen av design og løsninger som er blitt bransjestandard, og som gjennom nært samarbeid med våre kunder fortsetter å utvikle konsepter og løsninger som gjør Fluctus til en viktig flåteleverandør i årene som kommer.


Gjennom ansvar for svært mange flåteleveranser de siste årene har vi opparbeidet oss en unik erfaring fra alle ledd i prosjektutviklingen. Vår ide og filosofi er at en fleksibel tilnærming til kundetilpasninger, kombinert med en tett oppfølging i byggeprosessen, gir et sluttprodukt alle er fornøyd med og som vil definere Fluctus som en driver i utviklingen av ny teknologi og løsninger til havbruksnæringen.

Gjennom årene har erfaringer gjort oss oppmerksomme på funksjoner og løsninger på flåtene som burde forbedres eller endres, men som det av ulike årsaker ikke har blitt prioritert å gjøre noe med. Når vi nå har fått anledning til å lage nye design fra grunnen av har det også blitt mulighet for å gjøre nødvendige tekniske forbedringer. Vi har sett hva som fungerer og hva som trenger litt mer "fintenking", og med intern kapasitet på beregninger, design, tegning og ikke minst byggeoppfølging, i tillegg til samarbeid med andre norske og internasjonale selskaper på for eksempel konsept-/designvurderinger og sertifisering, har vi nå et meget godt utgangspunkt for å levere et flåteprodukt som står til forventningene hos våre kunder og oss selv.

Kontakt fôrflåter

Runar Hatlevik

Runar Hatlevik

Produktansvarlig flåter
M: runar.hatlevik@fluctus.no
T: 400 91 081

Knut Bjarte Otterlei

Knut Bjarte Otterlei

Salgsansvarlig Sør/Midt
M: kbo@fluctus.no
T: 400 99 294